Британската кралица се е срещала с 14 американски президенти през живота

...
Британската кралица се е срещала с 14 американски президенти през живота
Коментари Харесай

Джо Байдън: По време на срещата ни през 2021 година Елизабет II ни очарова с остроумието си

Британската кралица се е срещала с 14 американски президенти през живота си

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън отдаде респект на кралицаЕлизабет II, която през живота си се е срещнала с 14 американски президенти, заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Спомняйки си за срещата им през 2021 година, Байдън съобщи: " Тя ни очарова с остроумието си, трогна ни с добротата си и обилно показа с нас мъдростта си ".

Изказвайки съболезнования на кралското семейство дружно със брачната половинка си Джил Байдън, президентът на Съединени американски щати съобщи, че кралицата " беше освен това от монарх. Тя дефинира една ера. "

" В един свят на непрекъснати промени тя беше устойчиво наличие и източник на разтуха и горделивост за генерации британци, в това число и за доста хора, които в никакъв случай не са познавали страната си без нея. "

По-нататък той споделя, че Елизабет II беше " общественик с несравнимо достолепие и неизменност, който задълбочи основополагащия съюз сред Обединеното кралство и Съединените щати. Тя способства за това нашите връзки да станат специфични. "

Байдън съобщи, че чака с неспокойствие да " продължи близкото другарство с краля ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР